Woonboot te koop
Woonbootverzekering op maat

Een woonbootverzekering is maatwerk!

Voor advies over welke woonbootverzekering het beste bij u past kunt u contact met ons opnemen. U kunt telefonisch een afspraak maken op 072-5402488 of via e-mail info@woonboottekoop.nl. 

Woonbootverzekering

Het verzekeren van een woonboot kent zijn eigen nuances; het is per slot van rekening geen traditionele woning op het vasteland. Bij Woonboot te Koop hebben we ons gespecialiseerd in woonbootverzekeringen, met voorwaarden die perfect zijn afgestemd op de unieke risico’s die het wonen op het water met zich meebrengt. Of je nu een woonbooteigenaar bent of een woonboot huurt, wij bieden oplossingen op maat.

Aansprakelijkheidsverzekering woonark

Misschien denk je dat je met je reguliere aansprakelijkheidsverzekering alles goed geregeld hebt. Maar wist je dat schade veroorzaakt door vaartuigen vaak buiten de dekking valt? Stel je voor: jouw woonboot komt los en drijft tegen de boot van je buurman. Zonder specifieke woonarkverzekering zou je in zo’n geval mogelijk zelf voor de schade opdraaien. En, zoals het gezegde luidt: een goede buur is beter dan een verre vriend.

Alles onder één dak

NHV Verzekeringen neemt het volledige proces van het overzetten van je verzekering kosteloos voor zijn rekening. Wij bieden je ook de mogelijkheid om diverse cruciale verzekeringen rondom je huis en gezin te bundelen: woonark, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen. Zo voorkom je overlappingen en betaal je nooit te veel. Met onze flexibele verzekeringsopties bepaal jij wat je wel en niet verzekert, terwijl je tegelijkertijd kunt profiteren van aantrekkelijke pakket- en looptijdkortingen.

Woonboot te Koop gaat overigens verder dan enkel verzekeringen. Naast het aanbieden van op maat gemaakte woonbootverzekeringen, helpen we je ook graag met het vinden van de juiste woonboot hypotheek en het uitvoeren van een accurate woonboot taxatie.

Jouw woonboot verzekeren?

Zorg dat je woonboot of woonark optimaal beschermd is. Heb je vragen of wil je direct een verzekering afsluiten? Ons team van specialisten staat voor je klaar. Ga naar onze contactpagina voor alle contactopties of pak de telefoon en bel ons meteen. We helpen je graag verder!

Plaats advertentie

Particulieren en professionals kunnen nu gratis een aan- of verkoop advertentie plaatsen op onze website! Hierbij maakt het niet uit of je woonboot wel of geen ligplaats heeft.

Gratis adviesgesprek

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met u op.