Woonboot te koop
Woonboottaxaties

Een woonboottaxatie is maatwerk!

Voor advies over welke woonboottaxatie u nodig heeft kunt u contact met ons opnemen. Bel voor een vrijblijvende prijsopgave met 0251 – 838 264 of per e-mail naar info@woonboottekoop.nl. 

Waarom een taxatie?

Als u een woonark of watervilla wilt financieren wordt er door de hypotheekbank altijd een taxatierapport gevraagd. In deze taxatie wordt de waarde bepaald van het te financieren object. Dit is een onontbeerlijk document voor het afsluiten van een financiering. Het maken van een taxatie voor financiering is deskundigenwerk. Hiervoor worden daarom uitsluitend onafhankelijke deskundige taxateurs ingeschakeld.

Waarom is een goede taxatie zo moeilijk?

De ligplaats vertegenwoordigd de grootste waarde van de totale waarde bij een taxatie. Dit maakt het taxeren zo moeilijk, niet één ligplaats, woonark of combinatie hiervan is hetzelfde. De taxateur heeft weinig vergelijkingsmateriaal en moet derhalve grote ervaring bezitten in de woonark markt, om toch tot een verantwoorde taxatie te komen.

U kunt erop rekenen dat onze taxateur bekend is met de plaatselijke markt
omstandigheden, zodat de geldverstrekker het taxatierapport altijd accepteert.
Niet alleen de kwaliteit van de makelaar of taxateur, maar ook die van het taxatierapport is gewaarborgd. Wij garanderen dat u na opname van de taxatie binnen
5 dagen ons rapport ter beschikking heeft.

Wat kunt u van ons verwachten?

 Wij bepalen de marktwaarde
 Wij beoordelen de woonark op de bouwkundige/technische staat
 Wij controleren de ligplaatsvergunning
 Wij bekijken wat het bestemmingsplan is
 Wij bekijken of de woonark aan de verzekeringseisen voldoet

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen? Wij helpt graag uw vragen beantwoorden. U kunt ons bellen of mailen. Het is aan u wat u prettig vind.

Plaats advertentie

Particulieren en professionals kunnen nu gratis een aan- of verkoop advertentie plaatsen op onze website! Hierbij maakt het niet uit of je woonboot wel of geen ligplaats heeft.

Gratis adviesgesprek

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met u op.